|
Hadjieva
|
 |
« -: Септември 01, 2009, 02:24:34 » |
|
  Respect™ & ZlaTo - Заедно срещу съдбата
Оу... 2009..Respect Records... Живота е нагъл и ти го знаеш нали...!!! Обаче има неща,които той неможе да вземе колкото и да ги иска... и следващия път когато протегне ръка към нещо твое...
Кажи му да не бара,запали цигара майка ти стара,живот - ша духаш попара кажи направо кво ша искаш във замяна от мене, когато утре пожелая всичко освен тебе, нищо не опира до създатели, поздрав за всички педераси в скоби моите приятели, всеки пренебрегва болките, когато финишира пръв без значение,че те лъже в обиколките и не е тъпо,такъв е живота седи си на стола мухльо - чакай джакпота не искам да си силен,искам да си слаб, искам да залагаш всичко и да си валат, искам да се бориш,искам да кървиш, искам да падаш ,но да знаеш че вървиш, искам да ми обясняваш,но да не разбирам, искам да умираш всеки път когато аз умирам...
Не ме вини,че всяка загуба приемам лично и ако моето е лесно,ела до мен и виж - всички плащаме за всичко не навеждай главата,аз ще съм до теб в това, заедно срещу Съдбата... а тя... а тя... е сама....сама...сама е...
Взе достатъчно - спри до тук искам си своето,приличайки на луд когато аз съм слаб,а ти си силен, когато не уверен съм,а ти стабилен, писна ми от теб, така наречен живот да взимаш даже свободата ми превръщайки ме в роб за което съжалявам и ще продължавам повярвай ми повече не ще ти позволявам да крадеш от мен щастие,давайки ми ти надежда, после да си същия,който ме подвежда ще дойде време казвам ти и всичко ще е друго някъде далеч от отношението ти грубо, най-щастливия човек със усмивка на лицето повярвай не ще ми бъде кърваво сърцето, не искам да те помня,не искам да те знам остави на мен живота да си го живея сам...
Не ме вини,че всяка загуба приемам лично и ако моето е лесно,ела до мен и виж - всички плащаме за всичко не навеждай главата,аз ще съм до теб в това, заедно срещу Съдбата... а тя... а тя... е сама....сама...сама е.../2
|
|
|
|
« Последна редакция: Септември 01, 2009, 22:42:50 от Hadjieva »
|
Активен
|
„Всичко, което не ме убива, ме прави по-силен.“ (Ф.Ницше)
|
|
|
|
Hadjieva
|
 |
« Отговор #1 -: Септември 01, 2009, 02:26:51 » |
|
АПЛАУЗ и ПОКЛОН...!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
„Всичко, което не ме убива, ме прави по-силен.“ (Ф.Ницше)
|
|
|
kasiera
Нов
Неактивен
Публикации: 27
|
 |
« Отговор #2 -: Септември 01, 2009, 02:32:49 » |
|
Не мога да коментирам, от доста време Ние феновете чакахме парче, е това надмина поне моите очаквания... :X 
|
|
|
|
|
Активен
|
Спокойно, утре ще си го получат двойно....
|
|
|
Ans!
Power ranger
Почитател

Неактивен
Публикации: 67
MSKN <3
|
 |
« Отговор #3 -: Септември 01, 2009, 12:11:02 » |
|
Уникална песен 
|
|
|
|
|
Активен
|
Ti amo
|
|
|
Vendetta
Сериозен почитател

Неактивен
Публикации: 110
Amici Dei Inemici Mundi
|
 |
« Отговор #4 -: Септември 01, 2009, 14:31:16 » |
|
Песента говори сама за себе си.. Просто поклон пред изпълнителите! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Обичам шопската салата,мастика ледена да пия и пичуви с татуси покрай мен...
|
|
|
Kelly
Нов
Неактивен
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #5 -: Септември 01, 2009, 19:04:24 » |
|
Аз съм потресена...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
valentaka
Нов
Неактивен
Публикации: 12
KING
|
 |
« Отговор #6 -: Септември 01, 2009, 20:54:13 » |
|
ПЕСЕНТА Е УНИКАЛНА ТОЗИ ПИЧ ЗЛАТО МИСЛЯ,ЧЕ ТОВА МУ Е НАЙ-Д0БРОТО ДО СЕГА ПЕЕ УНИКАЛНО ЕВАЛА И ЗА КРУМ И ЦЕЦО ПАК ПОКАЗАХА КЛАСА!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
ВЕЧЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ СЕ ОПИТВАМ ДА НАМЕРЯ НЕЩО,КОЕТО НЯМА ГО НИКАДЕ,НО ГО ИСКАМ СПЕШНО...?!!!!
|
|
|
|
boni
|
 |
« Отговор #7 -: Септември 01, 2009, 21:53:04 » |
|
наистина песента е мн мн мн мн хубава не мога да спра да я слушам........... всеки път по-добри (bow)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
simonchetyyy
|
 |
« Отговор #8 -: Септември 02, 2009, 12:53:36 » |
|
Респект Рекърдс,моля аплодисменти!! Много хубава,много истинска песен, и много тъжна.
|
|
|
|
|
Активен
|
Respect pravi muzika DRAPNI SA!!!
|
|
|
13
Нов
Неактивен
Публикации: 29
respected.
|
 |
« Отговор #9 -: Септември 04, 2009, 17:30:04 » |
|
alrite 
|
|
|
|
|
Активен
|
Изгрева свети в очите ми, слънце топли сълзите ми. Чия ли е кръвта по ръцете ми, щом още е живо сърцето ми? Усещам как силно тупти!
|
|
|
RuMBaTa
Нов
Неактивен
Публикации: 6
|
 |
« Отговор #10 -: Септември 04, 2009, 21:04:40 » |
|
За пореден път Respect доказаха, че са най-добрите...
|
|
|
|
|
Активен
|
И пеейки за тебе се усмихвам щастлив да разбера,че пак обичам доволен съм,че си с мен и че те има като цвят красив на фон на сивата картина
|
|
|
|
Boji86pld
|
 |
« Отговор #11 -: Септември 07, 2009, 15:48:20 » |
|
|
|
|